MELINA BORGLOWE

Melina Borglowes FacebookMelina Borglowes SpotifyMelina Borglowes SoundCloudMelina Borglowes Hemsida
Medlemmar

Melina Borglowe

Kontakt

Press/Bokning: borglowe.management@gmail.com


Profil

Hon är bara 18 år och redan haft framgång i diverse musiktävlingar, varit med och öppnat åt Mando Diao, blivit omskriven om på bloggar och fått beröm av självaste Lars Winnerbäck under årets Bråvallafestival. Melina Borglowe både skriver och producerar sin musik och resultatet är ett hopplock av alternativgenrer och influenser som tillsammans med hennes säregna raspande röst river sig rakt in i hjärtat.

Musiken har alltid funnits nära Melina under uppväxten hemma i Växjö och det fann sig därför naturligt att redan som barn plocka fram gitarren och börja spela. När Melina var 11 år började hon skriva sina egna låtar och sedan dess har mycket hänt och idag är det med självsäkra ben som hon ställer sig på scenen och framför sin atmosfäriska pop. 2015 har minst sagt varit ett superår för Melina och vi är övertygade att det inte har med tur att göra utan om ren och skär talang som vi mer än gärna vill se mer av.

Även fast det finns mycket teknik och jobb bakom musiken så framför Melina tillsammans med sitt band låtarna på ett okomplicerat sätt, det är som att musiken bara blir i just det ögonblicket. Opolerat och unikt. Hennes musik vänder på bara några få ackord från hjärtekross till lyckorus och det finns en sagolik närhet och feeling i musiken. Hittills har hon släppt låtarna ”Sunflower Meadow” och ”I Used To Play”, båda klockrent minimalistiska men med små karismatiska överraskningar.

Melina Borglowe är definitivt ett namn att lägga på minnet och har du inte hört henne redan så föreslår vi att du gör det. Du kan även kika in Rampljusets minidokumentär ”Stunder av magi” där vi under årets tävling ”Stream your dream” följer Melina under finaldagen. Vi väntar spänt på en debut-EP!

Diskografi

2015 – I Used To Play (Singel)
2014 – Sunflower Meadow (Singel)

”Hennes musik vänder på bara några få ackord från hjärtekross till lyckorus och det finns en sagolik närhet och feeling i musiken.”

— Jill Risberg, Rampljuset

Relaterade inlägg