lojdd

Llojd – Över Taken

jillrisberg Musiktips Leave a Comment

Oktober fick en ljuvlig start då Malmöduon Llojd bestående av Isak Friberg och André Carlsson åter syntes till, denna gång med singeln Över Taken. De har under 2015 hörts upprepande gånger både på radion och dansgolvet med låtarna Nya Segrar och Heltidsidiot (Part Time Lover), något som inte tycks bli ett undantag för den aktuella singeln.

I låten sjunger de om måndagskvällar på skitiga hak, nätter vid Hornstulls Strand och händer som möts på en buss över Västerbron. Textrader om att känna ånger och att därefter ta sig samman och skärpa sig. Det är en låt som andas ungdomsdagar (på gott och ont) och som lyfts upp av duons rnb-doftande popmelodier.

De kommer att under den återstående delen av året släppa ytterligare ett par singlar och därefter väntas ett fullspäckad album. Vi är peppade till tusen av att få höra mer av Llojd-duons catchiga texter och melodier som efter några lyssningar nästlar sig in i minnesvalvet och stannar där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *