151103_069_CM-CM (Resize)

Breakfast At Record Union #1 – Samuel Gajicki

jillrisberg Nyheter, Produktioner, Releaser, Sessions Leave a Comment

Den allra första artisten att ställa sig på scenen under premiären av Breakfast At Record Union var ingen mindre än trubaduren och låtskrivaren Samuel Gajicki.

Jag tycker det är ett riktigt bra arrangemang. Skönt med en alkoholfri tillställning med nyvakna människor som kanske inte förväntar sig någonting egentligen. En riktigt bra och mysig stämning.”  Säger Samuel Gajicki själv om eventet.

Det märks tydligt att han har stor scenvana i hans sätt att framföra samt få med sig publiken i sin musik. En sann trubardur med fötterna på jorden och en musikalisk förmåga som når till atmosfären. Han dekorerar lyssnarna med gåshus när han med sin eminenta röstteknik sluts samman och blir ett med gitarrsträngarna. Det är ärligt, proffsigt och med stor emotionell närvaro som han utmärker sig som artist och blir till ett guldkorn i singer/songwriter-kategorin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *