zeb

Zebastian Swartz – A Storm

jillrisberg Musiktips Leave a Comment

Över ett år har gått sedan den hyllade debutsingeln Me And My Brother släpptes. Nu är Zebastian Swartz äntligen tillbaka, denna gång med singeln A Storm, som också är det första smakprovet från nästkommande EP.

A Storm är en färgsprakande mix av pop och country som i kombination skapar en riktigt skön och avslappnad vibe. Det är energiskt, hoppfullt och med glimten i ögat som Sebastian Swartz återigen golvar oss med sin mjuka stämma och musikaliska talang.

Vi ser fram emot den kommande EP:n som är skriven tillsammans med Per Eklund, tills dess lyssna på singeln A Storm eller varför inte kika in Rampljusets session med Swartz ifrån förra året?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *