Kristian-Anttila-634

Kristian Anttila – Livet är det som pågår medan du väntar på sådant som aldrig händer

jillrisberg Musiktips, Nyheter Leave a Comment

Kristian Anttila är tillbaka med nytt material! Det första vi får höra från det kommande albumet är singeln med den långa titeln Livet är det som pågår medan du väntar på sådant som aldrig händer.

Han har lämnat sina tidigare popmelodier och visar istället upp en mer avskalad och introspektiv sida av sig själv som musiker. Det vi får ta del av är okomplicerat; en skrovlig gripande röst och en akustisk gitarr. Svårare än så blir det inte.

Texterna visar, precis som tidigare, om den poetiska förmågan som Kristian Anttila besitter. Det är gripande, mänskligt och kanske konceptionellt knasigt för att komma från en artist som tidigare fått lyssnarna att katastrofdansa likt förälskade indiepoppare. Men kanske är det det som gör honom unik, att han inte låter sig placeras i ett fack.

Den 12 februari släpps albumet Rum 4, Avd 81 som precis som albumets förstasingel håller sig till den akustiska enkelheten där Kristian Anttilas roll som poet är det som får centreras. Lyssna på den purfärska singeln nedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *