Record Union Breakfast Sessions #2: Fredrik Jean Venard

jillrisberg Nyheter, Okategoriserade, Produktioner, Releaser, Sessions Leave a Comment

Två veckor har gått sedan det andra eventet Record Union Breakfast Sessions hölls. Denna gång var det bl.a. den omtalade 25-åringen Fredrik Jean Venard tur att ställa sig på scenen.

Han levererar tvärsäker musik som går att placeras inom kategorierna R&B, alternativ pop och folklig singer/songwriter. Det är karismatiskt, uppväckande och det går inte att ta miste om Venards talang både som sångare och låtskrivare.

Ovanför ser ni honom framföra den alldeles nyskrivna kärlekslåten Different Kind som kommer att släppas framemot våren. Detta är definitivt inte det sista vi ser av Fredrik Jean Venard. Har du inte upptäckt denna artist innan så är vi glada över att du får chansen att göra det här och nu med ett alldeles exklusivt smakprov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *