mira

Mira – Ghost

jillrisberg Musiktips Leave a Comment

Snart går ännu ett fantastiskt musikår mot sitt slut, men ändå lyckas nya talanger att dyka upp. En av decembers debutater som sticker ut med sin talang är göteborgaren Mira som förra veckan släppte sin debutsingel Ghost.

Hon både producerar och sjunger själv, och resultatet skapar ett möte där dramatiskt kraftfullt möter silkeslätt drömmande. Flyktiga synthar, trumvibrationer och sakrala körstämmor lägger grunden för stämningen som ter sig lika välkomnande som skrämmande. Det är både vackert och spännande. Likt ett skogsrå lockar Mira med sig lyssnaren med sin ekande stämma.

Detta tips blir vår julklapp till er och vi hoppas att ni precis som vi uppfylls av denna sällsynta talang. Nedanför kan du lyssna på singeln Ghost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *