bohemian li

Bohemian Lifestyle – Wayward Hearts

jillrisberg Musiktips Leave a Comment

Bohemian Lifestyle är bandet som förra året släppte det efterlängtade och hyllade debutalbumet Madame Libertánah. Bland albumets tio låtar har vi valt att lyfta avstickaren Wayward Hearts som visar på en lekfull och mer radiovänlig form av rock’n’roll.

Låten sänder ut countryrocksvibbar och lyfts upp av catchiga pianostycken och frontmannen Pontus Vibergs karismatiska stämma. Bandet visar med den här låten att de kan vidga sina vyer men samtidigt hålla sig inom ett sound som känns eget för Bohemian Lifestyle.

Lyssna på Wayward Hearts nedan och ringa in den 15 januari i kalendern, för då släpps en exklusiv livesession med bandet här på Rampljuset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *