SESSION: Bohemian Lifestyle – Wayward Hearts

admin Musiktips, Nyheter, Okategoriserade, Produktioner, Sessions Leave a Comment

Bohemian Lifestyle är stockholmsbandet som sedan tonåren hållit ihop och skapat musik med en gemensam rockdröm i sikte. Idag, ett decennium senare är de en stark kvartett som visar upp en egen form av helhjärtad rock’n’roll.

Förra året släppte de sitt efterlängtade debutalbum Madame Libertánah via skivbolaget Attitude Recordings. Albumet har hyllats för sin helgjutna kvalité, energi och tighta produktion. Glamorös smutsrock blandas med mer radiovänliga element och musiken genomsyras av flera framträdande hookar.

Bohemian Lifestyle är ett band som vittnar om stor musikalisk frihet och talang. De bjuder på starka kontraster men med ett unikt igenkännande sound. Pontus Klas Viberg briljerar med sin karaktärsegna stämma och musiken lyfts ytterligare av bandets många retro-filtrerade solon. Håll utkik, det här bandet kommer gå långt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *