SESSION: Mad Kings – Fucking Kidding Me

admin Nyheter, Okategoriserade, Produktioner, Releaser, Sessions Leave a Comment

Mad Kings

Mad Kings är Stockholmsbandet med norrländska indie-rötter som äntligen börjar ta plats på den svenska musikhimlen. Tidigare i veckan spelade de sin debutsingel Fucking kidding me live på klubben Shangri-la i Hornstull. Men redan för några veckor sedan fångade vi låten i en intim replokals-session.

Mad Kings består av Markus Lidén, David Ahlström, Jesper Jakobson och Christian Holmström. Det är fyra musiker, låtskrivare och producenter med en fingertoppskänsla för melodiösa låtar. Musiken kan beskrivas som en modern och tidlös förvaltning av det  norrländska indie-arvet från 90-talet.

– Låten är en kärlekshistoria som handlar om uppbrott och att gå vidare, berättar sångaren Christian Holmström, och tillägger:
– Jag skulle beskriva vår musik som starka pophits i ett indiebandformat.

Bandmedlemmarna i Mad Kings har tidigare sålt fyrfaldig platina med Koreanska tjejbandet Girls Generation. Just nu arbetar de tillsammans med David Kreuger och Per Magnusson (Cheironstudion) på sin kommande EP som väntas släppas senare under 2016.

Vi är lyckligt stolta och smått euforisk att ha äran att presentera en sessions med deras debutsingel Fucking Killing Me.

 

 Jozef Lego Silfverberg

”Jag skulle beskriva vår musik som starka pophits i ett indiebandformat.”
  • mad-02
  • mad-03

Kontakt
sannaproductions@outlook.com

Sociala medier
  • Mad Kings Facebook
  • THEA - Instagram

DELA INLÄGGET

Följ Rampljuset på FacebookInstagram och YouTube!
Vill du tipsa om en artist till Rampljuset.nu? Maila oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *