Jobba med Rampljuset

Vi söker 1-2 st drivna skribenter/journalister!

Rampljuset.NU är en musikplattform för uppgående artister i Skandinavien. Vår kärna och kärlek ligger inom den rörliga bilden. Vi har under de senaste två åren gjort oss kända för våra mysiga livesessions i spännande miljöer. Vi i Rampljuset är ett härligt gäng kreativa själar med en enorm passion för musik och visuellt skapande.

Våren 2015 lanserade vi vår nuvarande webbplattform vars fokus ligger på att lyfta fram uppgående artister även i textform.

Vi söker nu 1-2 drivna skribenter/journalister inom stockholmsområdet till vårt webb-team. Du ska ha ett gränslöst intresse för musik i alla dess former. Rampljuset ger dig möjligheten att bli en representant för en unik, blomstrande musikmötesplats.

Arbetet omfattar till större del att producera textmaterial i form av främst nyheter, musiktips, gigtips, pressmeddelanden, artistprofiler. När vi arbetar i fält kommer du få möjlighet att träffa artister öga mot öga och bör då ha vissa färdigheter inom intervjuteknik. Även ett visst ansvar för sociala medier finns.

Vi tror att du;
• Kan hantera WordPress, Facebook, Instagram, Twitter, Periscope och Snapchat.
• Kan uttrycka dig snyggt, tydligt och korrekt i text och tal.
• Socialt begåvad och en duktig intervjuare
• Har ett jämställt tänk
• Är noggrann och punktlig
• Ej rädd för att vara med på bild

Extra meriterande om du har kunskaper inom ljud, foto och/eller rörlig bild.

Till en start så kommer arbetet innebära ca två textproduktioner per vecka. Vi ser gärna att du är tillgänglig att arbeta med oss i fält ett par gånger i månaden.

Maila oss din ansökan, CV, personligt brev och arbetsprover (artikel, recension, pressmeddelande t ex). Vi kommer tyvärr inte ha tid att besvara alla ansökningar.

Välkommen till Rampljuset!

E-post: Info@Rampljuset.nu