MINIDOKUMENTÄR: Melina Borglowe – Stunder av magi

Rampljuset.nu har följt vinnaren Melina Borglowes resa i tävlingen Stream your dream. ”Stunder av magi” är en närgående minidokumentär om den unga artisten, och den personliga skildringen skapar associationer till både ”Dom kallar oss artister” och ”K-special”.

Melina Borglowe blev vinnaren av musiktävlingen ”Stream your dream” som anordnas av Spinnup och GAFFA. Den unga artisten var förhandsfavorit både hos juryn, som skickade henne direkt till finalen på Göta Källare, samt hos teamet på Rampljuset.nu.

- Efter noga efterforskning fann vi ut att just Melina har ”det”, berättar Rampljusets grundare Fredrik Jonsson.

Rampljuset.nu kontaktade Melina innan finalen och har med sina kameror följt både personen och artisten Melina backstage.

- De fångar musik och stunder på bästa sätt, förvarar känslor! berättar Melina själv.

Rampljuset har gjort sig kända genom att lyfta fram unga, lovande artister med deras välproducerade sessions och intervjuer. Produktionerna anpassas och skapas i samarbete med artisten, som får ett välproducerat och unikt material att använda i sin marknadsföring.Med ”Stunder av magi” tar verksamheten ännu ett kliv inom det visuellt dokumenterande, vilket uppskattas av såväl artist som musikbransch.
Se när Rampljuset fångar Melina Borglowes magi i ”Stunder av magi”.