SESSION: Join The Riot – Us Against The Wall

Förra veckan tog vårt samarbete med Record Union fart, i form av projektet Breakfast At Record Union som du kan läsa mer om här. En av de två akter som intog scenen var den stockholmsbaserade popkvintetten Join The Riot:

Det känns jättekul att få inleda det här projektet, supertrevligt verkligen! Riktigt skön stämmning och vi hoppas att vi gjorde det så bra att folk vill komma tillbaka!” Säger bandet.

Join The Riot består av Henrik Ljungkvist, Jonas Engdahl, Simon Santunione, Andre Sund och Patrik Almkvisth. De har sedan 2013 bidragit med dynamisk pop med väl valda detaljer som direkt fastnar. Det är med mycket energi och en skönt avslappnad stil som bandet levererar sin musik och resultatet känns som en unik blandning av Urban Cone och Passion Pit.

De har under 2015 släppt tre singlar och däribland hiten ”Us Against The Wall” som uppmärksammats både på radio och i bloggar, och släpper innan årsskiftet sitt första fullängdsalbum A Glass Cage Of Emotions. Vi är riktigt förväntansfulla över att se vad som komma skall och har du inte lyssnat på dem redan, så gör det!